Als werkgever heeft u een direct belang bij gezonde werknemers. Als werknemer heeft u belang bij een goede gezondheid. Osteopathie kan daar bij helpen.

Indien mensen regelmatig hun werk moeten verzuimen door klachten (of als u zelf gezondheidsklachten heeft), maak dan eens een afspraak voor een deskundige beoordeling van deze klachten door de osteopaat.

Door een uitgebreid onderzoek kan de osteopaat klachten beoordelen en behandelen. Ook bij steeds terugkerende klachten (bv. Rug- en nekproblemen; zie Voor wie is osteopathie geschikt?) zal een osteopatische behandeling het herstelproces ondersteunen en zelfs de klachten kunnen wegnemen. Ook een bezoek aan de werklocatie behoort tot de mogelijkheden. Bekend is immers dat repeterende handelingen of ongunstige (werk)houding sneller tot klachten leidt. Dat leidt tot ziekteverzuim en productieverlies en dus tot extra kosten.

Regelmatige osteopatische controle en interventie kan derhalve een buitengewoon interessante investering voor uw bedrijf zijn. Osteopathie kan  bijdragen aan een goede gezondheid en daarmee aan het welzijn van uw medewerkers. Voorkomen is beter dan genezen!

Bent uzelf een medewerker met gezondheidsklachten (zie indicaties), legt u de mogelijkheid van osteopathie eens aan uw leidinggevende voor.

Indien u contact met ons opneemt zult u snel van een van onze osteopaten horen!

Voor aanvullende informatie over osteopathie klik hier.

'Wij behandelen geen klachten, wij behandelen mensen' Maak kennis met ons team
NVO NRO
Zorggeschil
© Copyright 2024 Makkink - Centrum voor Complementaire Geneeswijzen