Een eerste consult bestaat meestal uit een vraaggesprek over uw gezondheidsklachten en uit een aantal testen. Het doel is een overzicht te krijgen van uw totale gezondheidssituatie. De test brengt bijvoorbeeld aan het licht of er bepaalde orgaansystemen verzwakt zijn, of u overgevoelig bent voor bepaalde stoffen (voeding, pollen) of dat er van andere belastingen sprake is (schimmels, bacteriën, virussen). De bioresonantietesten kunnen ook extra informatie geven bij het adviseren of uittesten van voedingssupplementen.

Zo krijgt u een inzicht in de factoren die een rol hebben kunnen spelen bij het ontstaan en soms ook bij het in stand houden van uw gezondheidsklachten.

Naar aanleiding van het eerste consult wordt met u een behandelingsvoorstel besproken: wat kunt u zelf doen en wat kan de bioresonantietherapeut voor u doen?

In bepaalde situaties kan de therapeut het raadzaam achten u door een van de andere disciplines te laten onderzoeken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een osteopatisch onderzoek in geval van klachten als hoofd- en rugpijn, maar ook bij darmklachten wordt regelmatig de hulp van de osteopaat ingeroepen. Vermoeidheidsklachten, maar ook allergieën bijvoorbeeld, kunnen om het therapeutische effect te vergroten gecombineerd worden met acupunctuur. Ook orthomoleculaire therapie kan een zinvolle bijdrage leveren aan het herstel van uw gezondheid.

'Wij behandelen geen klachten, wij behandelen mensen' Maak kennis met ons team
NVO NRO
Zorggeschil
© Copyright 2024 Makkink - Centrum voor Complementaire Geneeswijzen